Tandartspraktijk Hekerman

De beste zorg voor uw tanden, sinds 1985

Tandartspraktijk Hekerman

Rust, overzicht, herkenbaarheid, voorspelbaarheid en patiëntvriendelijkheid. Dat is waar ze bij Hekerman inmiddels om bekend staan. Ze bieden zeer diverse tandartsbehandelingen met een team dat bestaat uit een mix van jong en oud; jeugdige dynamiek ondersteund door routine en ervaring. En dat al sinds 1985.

Project

De opdracht die we voor Hekerman hebben uitgevoerd is het ontwerpen en het realiseren van een nieuwe responsive website. De tandartsenpraktijk was namelijk niet het enige dat al een aantal jaren meedraaide, zo ook de website. Informatie was verouderd en er was duidelijk behoefte aan vernieuwing. Clean, modern en helder waren de wensen die naar voren kwamen bij de briefing van de opdracht en staan daarom ook centraal in de vernieuwde website.

We hebben gekozen voor een minimalistisch en modern design in de huisstijlkleuren van de praktijk. De bezoeker heeft de mogelijkheid om snel een afspraak te maken in geval van spoed en de meest urgente informatie is meteen zichtbaar op de homepage. De kenmerken van de tandartsprakijk die zijn benoemd in de bovenstaande introtekst komen dan ook duidelijk terug in het design van de pagina’s. Naast de website heeft ook het logo een kleine upgrade gehad.

Hekerman logo ontwerp Hekerman website ontwerp Hekerman website responsive ontwerp Hekerman huisstijl ontwerp