De Buitentuin

Branding / Design / Online

Projecten

Gezonde voeding, natuurbeleving, beweging & duurzaamheid. Kinderdagverblijf De Buitentuin in Nuenen biedt professionele kinderopvang aan in een warme en huiselijke sfeer voor kinderen van 0-4 jaar. Binnen deze vertrouwde omgeving stelt De Buitentuin een persoonlijke benadering van het kind centraal. Er wordt veel aandacht besteed aan pure, eerlijke en gezonde voeding. Want gezonde voeding draagt bij aan een goede ontwikkeling en groei van je kind.

Voor De Buitentuin hebben wij bij Bliq vanaf de startblokken mee mogen werken aan de opbouw van deze te gekke kinderopvang. We mochten losgaan met het ontwerpen van een logo, een huisstijl, een website, een flyer en een bouwbord. Het was de bedoeling dat het een vlotte, frisse en kindvriendelijke visuele identiteit zou worden dat niet zweverig, wollig of kinderachtig aanvoelt. “Ga er maar aan staan”, horen we je denken. We hebben hiervoor veel gekeken naar websites en huisstijlen van andere kinderdagverblijven en goed gekeken hoe De Buitentuin hierin onderscheidend kan zijn.

Het is uiteindelijk een huisstijl geworden dat bestaat uit strakke elementen in combinatie met frisse kleuren en speelse, grafische patronen. De stijl wordt vervolgens naadloos doorgetrokken in de website, maar stijgt het belangrijkste doel van dit medium absoluut niet voorbij: op een heldere manier de juiste informatie overbrengen op de bezoeker. Overzicht en structuur stonden daarom centraal bij het ontwerpen en bouwen van de website. Een kijkje nemen? Ga dan naar de nieuwe website.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Bunzl Retail & Industry / KiesZon / Verpakking op Maat / Jumbo Supermarkten / Mr. Long / Beauty Vision Eveline / Fydé / Tandartspraktijk Hekerman / Bouwbedrijf Claassen & Smits / De Groot Hoveniers / De Heihoeve / De Vocht personenvervoer / Hallo Familie / IzAAC / Kinderopvang de Buitentuin / Talent Network Company / Right here / OSES Limited / Werkatleet / Team4Finance

Krachten bundelen en een samenwerking aangaan? 🤝

Wij zijn vooral geïnteresseerd in jou. Kunnen we je ergens mee helpen? Laat het ons weten en we nemen contact met je op.

Social

Zien wat wij allemaal uitspoken? Volg ons op social media, kijk waar we mee bezig zijn en deel hier en daar een like uit.

Contact

Palenrij 2
5411 LX, Zeeland

Joris | +316 16 94 73 96
Glenn | +316 43 17 92 15
hello@burobliq.nl