Wij zijn Buro Bliq

Wij zijn er niet van overtuigd dat het enkel draait om mooie plaatjes. Een ontwerp vertelt een verhaal of heeft een bepaald doel welke voortkomt uit de totale identiteit van jouw bedrijf of organisatie. Ieder concept begint voor ons met een goed begrip van het merk en de doelgroep. Dit bereiken we door aandachtig te luisteren, de juiste vragen te stellen en grondig mee te denken. En daarna? Dan zorgen we ervoor dat de bedrijfsidentiteit, het design en de communicatiemiddelen elkaar versterken.

Waar we beginnen is afhankelijk van welke stappen je al hebt ondernomen. Hiervoor gaan we samen rond de tafel zitten en dagen je echt uit om kritisch naar je organisatie te kijken. Eerst proberen we de essentie te vinden. Zodat we hier vervolgens mee aan de slag kunnen.

“Oké… interessant zo’n diepe boodschap” horen we je denken. Samengevat zijn we een jong en creatief bureau dat hele toffe dingen maakt. Of het nu gaat om een logo, een flyer, een website of een campagne, wij bij Bliq staan te popelen om je hiermee te helpen. Dat dus.

Over ons

Branding

Positionering

Merkstrategie

Campagnes

Design

Interactie design

DTP

Online

Webshop

Nieuwsbrieven

En meer...

Op zoek naar iets anders? Geen probleem, laten we rond de tafel zitten.

Maak kennis met...

Eén van de twee gezichten achter Buro Bliq is Glenn. Altijd in voor een feestje, maar vooral altijd in om met een kritische blik naar de (visuele)identiteit van jouw bedrijf te kijken. Glenn richt zich op het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, websites en drukwerk. Met veel oog voor detail wordt iedere lijn of letter zorgvuldig geplaatst.

En dan die andere; Joris zijn kracht ligt bij marketing, UX en UI design en heel hard (lees: vals) meezingen met Hollandse hits. Advies nodig op het gebied van (online) marketing of voor je website? Dan kan Joris je daar zeker een handje mee helpen. Voor een duetje in de karaokebar is hij overigens ook te paaien.

Glenn
Chef Design
Joris
Chef Techniek
Jimmie
Chef Sloop

Genoeg over ons. Wij zijn vooral geïnteresseerd in jou 😀

Kunnen we je ergens mee helpen? Laat het ons weten
en wij nemen contact met je op.

Social

Zien wat wij allemaal uitspoken? Volg ons op social media, kijk waar we mee bezig zijn en deel hier en daar een like uit.

Contact

Palenrij 2
5411 LX, Zeeland

Joris | +316 16 94 73 96
Glenn | +316 43 17 92 15
hello@burobliq.nl