Wie wij zijn

Gedreven met een zachte G

Je kunt wel stellen dat er bij Buro Bliq een Brabantse mentaliteit heerst; ‘kei’ hard werken, maar ook ‘kei’ gezellig! Of we ons werk en onze opdrachtgevers serieus nemen? Absoluut! Alleen wij vinden dat daar waar hard gewerkt wordt, er ook ruimte moet zijn voor gezelligheid. Een goed eindproduct gaat hand in hand met een gezellige werksfeer.

We are Buro Bliq

Wij zijn er niet van overtuigd dat het enkel draait om mooie plaatjes. Een ontwerp vertelt een verhaal of heeft een bepaald doel welke voortkomt uit de totale identiteit van jouw bedrijf of organisatie. Ieder concept begint voor ons met een goed begrip van het merk en de doelgroep. Dit bereiken we door aandachtig te luisteren, de juiste vragen te stellen en grondig mee te denken. En daarna? Dan zorgen we ervoor dat de bedrijfsidentiteit, het design en de communicatiemiddelen elkaar versterken.

Waar we beginnen is afhankelijk van welke stappen je al hebt ondernomen. Hiervoor gaan we samen rond de tafel zitten en dagen je echt uit om kritisch naar je bedrijf of organisatie te kijken. Eerst proberen we de essentie te vinden. Zodat we hier vervolgens mee aan de slag kunnen. “Oké… interessant zo’n diepe boodschap” horen we je denken. Samengevat zijn we een jong en creatief bureau dat hele toffe dingen maakt. Of het nu gaat om een logo, een flyer, een website of een campagne, wij bij Bliq staan te popelen om je hiermee te helpen. Dat dus.
Buro Bliq Brandind & Design

Eén van de twee gezichten achter Buro Bliq is Joris. Die kleine op rechts daaro. Joris zijn kracht ligt bij marketing, UX en UI design en heel hard (lees: vals) meezingen met Hollandse hits. Advies nodig op het gebied van (online) marketing of voor je website? Dan kan Joris je daar zeker een handje mee helpen. Voor een duetje in de karaokebar is hij overigens ook te paaien.

En dan die andere; Glenn. Altijd in voor een feestje, maar vooral altijd in om met een kritische blik naar de (visuele)identiteit van jouw bedrijf te kijken. Glenn richt zich graag op het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, websites en drukwerk. Met veel oog voor detail wordt iedere lijn of letter zorgvuldig geplaatst. Verder kan hij vooral zelf altijd heel hard lachen om zijn eigen lompe humor. 👍🏻

Wat wij doen
Branding

Branding

Branding

Design

Branding

Web

Branding

En meer!

Op zoek naar iets anders? Neem dan even contact op. En wie weet…