Fydé

Branding / Design / Online

Projecten

Het overkoepelende concept binnen de (visuele)identiteit is “zelfvertrouwen staat je goed”. Fydé gaat uit van de gedachte dat een positief zelfbeeld je zelfvertrouwen versterkt. Met meer zelfvertrouwen gaan de beslommeringen van alledag je namelijk net wat makkelijker af.

Fydé is een nieuwe cosmetische kliniek die zich zal gaan vestigen in Oss. Fydé voert uitsluitend non-invasieve behandelingen uit. Dat wil zeggen dat zij alleen behandelingen uitvoeren waarbij men geen incisies hoeft te maken op het lichaam. Deze behandelingen hebben niet alleen als doel om mensen aantrekkelijker te maken, maar worden ook ingezet om medische klachten te verhelpen.

Omdat de kliniek een start-up was, was er over veel zaken nog niet concreet nagedacht. Het doel van dit project was om een ontwerp te ontwikkelen dat de identiteit (kernwaarden, intrinsieke motivatie, USP’s, etc.) van de kliniek uitstraalt, een bijdrage levert aan de opbouw van het merk (de kliniek) zelf en het vertrouwen schept bij de doelgroep. Dit zal resulteren in naamsbekendheid bij de doelgroep en daardoor ook leiden tot cliënten.

Aan ons de opdracht om de kliniek te positioneren en hierbij passende communicatiemiddelen te ontwerpen. Binnen de opdracht hebben wij de identiteit mee bepaald, een nieuwe naam bedacht, een huisstijl ontwikkeld en passende communicatiemiddelen ontworpen. Dit alles is vertaald vanuit de identiteit, de propositie en het onderzoek dat we hebben uitgevoerd.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Bunzl Retail & Industry / KiesZon / Verpakking op Maat / Jumbo Supermarkten / Mr. Long / Beauty Vision Eveline / Fydé / Tandartspraktijk Hekerman / Bouwbedrijf Claassen & Smits / De Groot Hoveniers / De Heihoeve / De Vocht personenvervoer / Hallo Familie / IzAAC / Kinderopvang de Buitentuin / Talent Network Company / Right here / OSES Limited / Werkatleet / Team4Finance

Krachten bundelen en een samenwerking aangaan? 🤝

Wij zijn vooral geïnteresseerd in jou. Kunnen we je ergens mee helpen? Laat het ons weten en we nemen contact met je op.

Social

Zien wat wij allemaal uitspoken? Volg ons op social media, kijk waar we mee bezig zijn en deel hier en daar een like uit.

Contact

Palenrij 2
5411 LX, Zeeland

Joris | +316 16 94 73 96
Glenn | +316 43 17 92 15
hello@burobliq.nl