Het Verzet Festival

Branding / Design

Projecten

Het Verzet Festival: een levendig en veelzijdig evenement met meerdere stages waar diverse muziekstijlen samenkomen voor een heerlijke festival ervaring. Van energieke setjes tot aanstekelijke beats, het festival biedt een diverse line-up van DJ’s en artiesten die zorgen voor een bruisende sfeer. Geniet van verschillende muziekgenres, heerlijk koude drankjes, de zon op je bol en beleef de ultieme festivalvibe.

We hebben iets gaafs mogen doen. Samen met het festivalteam hebben we een visuele identiteit gemaakt die precies past bij hun dynamische, kleurrijke en gewaagde karakter. We hebben keihard gewerkt om de essentie van Het Verzet Festival te vangen. Met spetterende kleuren, krachtige typografie en repeterende grafische elementen. Het resultaat? Een visuele identiteit die barst van de energie en speelsheid. 

Binnen dit project zijn we aan de slag gegaan met het rebranden van de basiselementen. We hebben een toolkit opgezet, waardoor andere creatives naadloos met deze stijl aan de slag kunnen. Consistentie zorgt tenslotte voor een betoverend feestje voor de bezoekers en artiesten van Het Verzet Festival. We zijn dan ook niet verantwoordelijk geweest voor bijvoorbeeld drukwerk, de website of andere communicatiemiddelen.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Bunzl Retail & Industry / KiesZon / Verpakking op Maat / Jumbo Supermarkten / Mr. Long / Beauty Vision Eveline / Fydé / Tandartspraktijk Hekerman / Bouwbedrijf Claassen & Smits / De Groot Hoveniers / De Heihoeve / De Vocht personenvervoer / Hallo Familie / IzAAC / Kinderopvang de Buitentuin / Talent Network Company / Right here / OSES Limited / Werkatleet / Team4Finance

Krachten bundelen en een samenwerking aangaan? 🤝

Wij zijn vooral geïnteresseerd in jou. Kunnen we je ergens mee helpen? Laat het ons weten en we nemen contact met je op.

Social

Zien wat wij allemaal uitspoken? Volg ons op social media, kijk waar we mee bezig zijn en deel hier en daar een like uit.

Contact

Palenrij 2
5411 LX, Zeeland

Joris | +316 16 94 73 96
Glenn | +316 43 17 92 15
hello@burobliq.nl