Beauty Vision

Branding / Design / Online

Projecten

Beauty Vision is een schoonheidsinstituut dat gaat voor optimale huidverzorging in combinatie met een ontspannen sfeer. Ontspanning, resultaat en persoonlijke aandacht staan dan ook centraal en zijn de basis voor het merk Beauty Vision.

Na een heuse verbouwing, zijn de filialen in Uden en ’s-Hertogenbosch uiteindelijk samengekomen binnen het schoonheidsinstituut in Heesch. Een nieuwe plek, een nieuwe start en daar hoort uiteraard ook een nieuwe uitstraling bij. Wij hebben voor Beauty Vision de hele rebranding mogen doen.

Van het ontwerpen van het logo tot giftcards, van de huisstijlmiddelen tot aan de website. We konden lekker losgaan. Interessant was dat het project paralel liep aan de verbouwing – en daar hebben we destijds ook zeker een bezoek aan gebracht – om zo nog beter het gevoel van de producten af te kunnen stemmen op het gevoel van het pand. Consistentie, dat is waar het om draait. En een stralende huid natuurlijk.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Bunzl Retail & Industry / KiesZon / Verpakking op Maat / Jumbo Supermarkten / Mr. Long / Beauty Vision Eveline / Fydé / Tandartspraktijk Hekerman / Bouwbedrijf Claassen & Smits / De Groot Hoveniers / De Heihoeve / De Vocht personenvervoer / Hallo Familie / IzAAC / Kinderopvang de Buitentuin / Talent Network Company / Right here / OSES Limited / Werkatleet / Team4Finance

Krachten bundelen en een samenwerking aangaan? 🤝

Wij zijn vooral geïnteresseerd in jou. Kunnen we je ergens mee helpen? Laat het ons weten en we nemen contact met je op.

Social

Zien wat wij allemaal uitspoken? Volg ons op social media, kijk waar we mee bezig zijn en deel hier en daar een like uit.

Contact

Palenrij 2
5411 LX, Zeeland

Joris | +316 16 94 73 96
Glenn | +316 43 17 92 15
hello@burobliq.nl