Mankind Magazine

Branding / Design

Projecten

Omdat er een tekort is in het aanbod van mannenbladen. Een tekort aan bladen die over alles schrijven wat de moderne, stijlvolle man interesseert.

Mankind Magazine, een blad dat er niet enkel goed uitziet of leuke artikelen biedt, maar wat de lezer ook inspireert. Inspireert om zichzelf te zijn, te worden, te vinden of te blijven. Mankind moedigt onderscheidenheid en authenticiteit aan. Zeker in deze ultra snelle en digitale wereld waarbij kopieergedrag orde van de dag lijkt te zijn geworden.

Binnen het project hebben we meegewerkt aan het opzetten van de identiteit en zijn wij verantwoordelijk geweest voor het design. Van voor tot achter. En dat vonden we super tof om te doen. Met als eindresultaat een gedrukte editie van het magazine. En waarom er dan is gekozen voor een geprint magazine? Nou om juist even te ontsnappen aan die smartphone of laptop. Even een time-out van alle binnenkomende aapjes, notificaties en mailtjes. Even relax.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Bunzl Retail & Industry / KiesZon / Verpakking op Maat / Jumbo Supermarkten / Mr. Long / Beauty Vision Eveline / Fydé / Tandartspraktijk Hekerman / Bouwbedrijf Claassen & Smits / De Groot Hoveniers / De Heihoeve / De Vocht personenvervoer / Hallo Familie / IzAAC / Kinderopvang de Buitentuin / Talent Network Company / Right here / OSES Limited / Werkatleet / Team4Finance

Krachten bundelen en een samenwerking aangaan? 🤝

Wij zijn vooral geïnteresseerd in jou. Kunnen we je ergens mee helpen? Laat het ons weten en we nemen contact met je op.

Social

Zien wat wij allemaal uitspoken? Volg ons op social media, kijk waar we mee bezig zijn en deel hier en daar een like uit.

Contact

Palenrij 2
5411 LX, Zeeland

Joris | +316 16 94 73 96
Glenn | +316 43 17 92 15
hello@burobliq.nl