OSES limited

Branding / Design

Projecten

De gezamenlijke liefde voor sport en het feit dat ze alle drie opzoek waren naar een comfortabel én duurzaam sportshirt, is de aanleiding geweest voor drie vrienden om OSES te starten. Want waarom blijven zoeken als je ook de touwtjes zelf in handen kunt nemen? Die gedachte, die bevalt ons wel.

Maar dan… waar te beginnen? We zijn eerst met de opdrachtgevers rond de tafel gaan zitten om dit idee meer draagvlak te geven. Dat doen we door vragen te stellen. Heel veel vragen. Om zo uiteindelijk tot het DNA van OSES te komen en hier een gezicht aan te geven. Kort gezegd biedt OSES comfortabele sportkleding dat het gat opvult tussen sportswear en streetwear en voor iedere sport te dragen is. De collecties zijn gelimiteerd en komen in verschillende lanceringen toegespitst op thema’s binnen de sportcultuur. En naast dat we OSES een gezicht mochten geven, waren we ook verantwoordelijk voor het artwork op de kleding voor de eerste lancering ‘Conquer’. Een wat meer out of the box opdracht als je kijkt naar de gerealiseerde projecten van de afgelopen jaren, maar daar houden we wel van!

Een greep uit onze opdrachtgevers

Bunzl Retail & Industry / KiesZon / Verpakking op Maat / Jumbo Supermarkten / Mr. Long / Beauty Vision Eveline / Fydé / Tandartspraktijk Hekerman / Bouwbedrijf Claassen & Smits / De Groot Hoveniers / De Heihoeve / De Vocht personenvervoer / Hallo Familie / IzAAC / Kinderopvang de Buitentuin / Talent Network Company / Right here / OSES Limited / Werkatleet / Team4Finance

Krachten bundelen en een samenwerking aangaan? 🤝

Wij zijn vooral geïnteresseerd in jou. Kunnen we je ergens mee helpen? Laat het ons weten en we nemen contact met je op.

Social

Zien wat wij allemaal uitspoken? Volg ons op social media, kijk waar we mee bezig zijn en deel hier en daar een like uit.

Contact

Palenrij 2
5411 LX, Zeeland

Joris | +316 16 94 73 96
Glenn | +316 43 17 92 15
hello@burobliq.nl