Right Here

Branding / Design / Online

Projecten

Bij Right Here vind je uitleg over spiritualiteit en bewustzijnsverandering. Complexe materie maken zij behapbaar. Het is zeker niet alleen maar licht & liefde. Ze gunnen het jou om een breder perspectief te krijgen. Want hoe beter jij je jezelf kent, hoe meer kansen je gaat zien. Zo zijn er oneindig veel mogelijkheden. En dat is mooi. Want die kan iedereen wel gebruiken. Uiteindelijk gaat het er vooral om dat jij helemaal jezelf mag zijn.

Het mooie van ons vak is dat we met ieder nieuw project weer duiken in een bepaald thema. Deze keer was dat spiritualiteit. Niet het eerste woord dat waarschijnlijk in je op komt als je aan ons denkt. Maar spiritualiteit is een stuk breder dan lange gewaden, heksenketels en zwarte katten. Waar ’t nog meer in zit? Nou, waar eigenlijk niet? Dat hebben we kunnen onderzoeken in dit project. Het doel was om spiritualiteit op een toegankelijk manier neer te zetten. Voor iedereen. Of je jezelf nu spiritueel vindt of niet. Zo sluit het naadloos aan bij de content van Right Here. En hoe dat er dan uit moet zien? Alsof je even ontsnapt aan de hectiek van alle dag. Even mindfull. Alsof je een tijdschrift leest op het strand met het geluid van golven op de achtergrond. Zachte tinten, overgelopen kleuren en zanderige texturen. Open en vriendelijk, met een vrolijke ondertoon. We waren voor dit project verantwoordelijk voor het hele traject. Van naamontwikkeling en het ontwerpen van de huisstijl (in samenwerking met Maud Limpens) tot het creëren van de website. Meer zien? De website check je right here.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Bunzl Retail & Industry / KiesZon / Verpakking op Maat / Jumbo Supermarkten / Mr. Long / Beauty Vision Eveline / Fydé / Tandartspraktijk Hekerman / Bouwbedrijf Claassen & Smits / De Groot Hoveniers / De Heihoeve / De Vocht personenvervoer / Hallo Familie / IzAAC / Kinderopvang de Buitentuin / Talent Network Company / Right here / OSES Limited / Werkatleet / Team4Finance

Krachten bundelen en een samenwerking aangaan? 🤝

Wij zijn vooral geïnteresseerd in jou. Kunnen we je ergens mee helpen? Laat het ons weten en we nemen contact met je op.

Social

Zien wat wij allemaal uitspoken? Volg ons op social media, kijk waar we mee bezig zijn en deel hier en daar een like uit.

Contact

Palenrij 2
5411 LX, Zeeland

Joris | +316 16 94 73 96
Glenn | +316 43 17 92 15
hello@burobliq.nl