Mr. Long

Online

Projecten

Ben je regelmatig op festivals te vinden? Of woon je wel eens een voetbalwedstrijd of concert bij? Dan is de kans groot dat je wel eens een Aziatische versnapering hebt weten te bemachtigen bij één van de filialen van Mr. Long. Sinds jaar en dag voorzien zij het publiek op evenementen van heerlijke Aziatische catering. Daarnaast zijn ze ook nog te vinden op diverse treinstations en voetbalstadions. Overal hanteren zij hetzelfde recept; ambachtelijk en met zorg bereide, Oosterse gerechten die zorgen voor een unieke smaakbeleving.

We hebben Mr. Long mogen voorzien van een nieuwe website. Voor een bedrijf dat op zoveel diverse vlakken actief is, was het ons doel om een website te creëren dat al deze informatie op een heldere en gestructureerde manier kon overbrengen naar de gebruiker. Er is gekozen voor een onepage design, waarbij er enkel doorklik pagina’s zijn op de verschillende gebieden waar Mr. Long zich op focust: Events, Foodtrucks, Stadions, Stations, Markten en Bedrijfscatering.

Qua ontwerp zijn we iets meer afgestapt van de traditionele Mr. Long huisstijl. In grote lijnen nog steeds dezelfde kenmerken, maar dan in een iets moderner jasje. Zo zijn we bijvoorbeeld overgestapt van zwart naar de donkerblauwe kleur, hebben we een nieuw font toegevoegd en is de beeldbank volledig vernieuwd. En ja, wij kregen er ook telkens weer honger van als we aan dit project werkten. Maar – ondanks die rommelende buiken – toch iedere keer weer een feestje om aan te mogen werken. En de snacks die ze verkopen? Die zijn dus nog verantwoord ook. Goed excuus om er nu meteen 30 te halen.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Bunzl Retail & Industry / KiesZon / Verpakking op Maat / Jumbo Supermarkten / Mr. Long / Beauty Vision Eveline / Fydé / Tandartspraktijk Hekerman / Bouwbedrijf Claassen & Smits / De Groot Hoveniers / De Heihoeve / De Vocht personenvervoer / Hallo Familie / IzAAC / Kinderopvang de Buitentuin / Talent Network Company / Right here / OSES Limited / Werkatleet / Team4Finance

Krachten bundelen en een samenwerking aangaan? 🤝

Wij zijn vooral geïnteresseerd in jou. Kunnen we je ergens mee helpen? Laat het ons weten en we nemen contact met je op.

Social

Zien wat wij allemaal uitspoken? Volg ons op social media, kijk waar we mee bezig zijn en deel hier en daar een like uit.

Contact

Palenrij 2
5411 LX, Zeeland

Joris | +316 16 94 73 96
Glenn | +316 43 17 92 15
hello@burobliq.nl