Thuis Interieur & Design

Design / Online

Projecten

Bij Thuis Interieur & Design vind je topmerken van Nederlandse bodem en unieke designspecials uit bijvoorbeeld Zwitserland en België. Maar ook gordijnen, vloerbedekking en andere sfeermakers. Hun grootste toegevoegde waarde? Die zit hem in het advies. Bij Thuis staat een goed advies gelijk aan een eerlijk advies. Op basis van jouw situatie en wensen maken ze graag een interieuradvies op maat.

En die manier van werken overlapt in zekere zin met de manier waarop wij te werk gaan. Thuis heeft een tijdje in ‘s-Hertogenbosch gezeten, maar is ondertussen weer terug in het oude vertrouwde Uden. En bij die verhuizing hoorde ook een nieuwe look and feel. We hebben het oude logo dat gebruikt werd een kleine ’touch-up’ gegeven en een nieuwe website ontworpen en gebouwd. Een mooie showcase voor de producten en merken, die hier qua stijl naadloos bij aansluit. Minimalistisch en modern, met spraakmakende beelden. Een mix van producten en projecten, met als uitgangspunt de gebruiker eens langs te laten komen in de prachtige showroom. Om zo voorzien te worden van dat eerlijke interieuradvies op maat en de meubels echt te kunnen zien, voelen en uit te proberen.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Bunzl Retail & Industry / KiesZon / Verpakking op Maat / Jumbo Supermarkten / Mr. Long / Beauty Vision Eveline / Fydé / Tandartspraktijk Hekerman / Bouwbedrijf Claassen & Smits / De Groot Hoveniers / De Heihoeve / De Vocht personenvervoer / Hallo Familie / IzAAC / Kinderopvang de Buitentuin / Talent Network Company / Right here / OSES Limited / Werkatleet / Team4Finance

Krachten bundelen en een samenwerking aangaan? 🤝

Wij zijn vooral geïnteresseerd in jou. Kunnen we je ergens mee helpen? Laat het ons weten en we nemen contact met je op.

Social

Zien wat wij allemaal uitspoken? Volg ons op social media, kijk waar we mee bezig zijn en deel hier en daar een like uit.

Contact

Palenrij 2
5411 LX, Zeeland

Joris | +316 16 94 73 96
Glenn | +316 43 17 92 15
hello@burobliq.nl